«- Vorige pagina


Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

worden wat automaat waardoor machine geld snack niemand stuk gemak meer

Voordelen automaten

Er zijn veel redenen te bedenken om een drank- of snackautomaat aan te schaffen. Er zijn namelijk veel voordelen. Het enige wat eraan gedaan moet worden is dagelijks onderhoud en natuurlijk het aanvullen van de benodigde voorraden. Hetgeen wat in de machine gaat, zoals water, coffeepads en, indien snackautomaat, wafels bijvoorbeeld. Dit lijkt misschien wat veel, maar in ruil daarvoor hoeft u er niet meer naar om te kijken. Het personeel – of klanten – kunnen rustig wat te drinken of een snack pakken. Vanwege dit gemak, kan de werksfeer een stuk beter worden, want er hoeft niemand een keer extra op te staan om de waterkoker aan te zetten. Dit gemak past wel in het hedendaagse bedrijfsleven, want het is een stuk efficiënter, omdat er aan één stuk door gewerkt kan worden. Het is wel een investering, een automaat aanschaffen, maar na een tijdje is er veel profijt uit te halen.

Openbare locaties

Als een snack of drankautomaat op een openbare locatie wordt geplaatst, dan is het mogelijk om hiermee veel geld te verdienen. Mensen werpen er geld in, verkrijgen hun snack of drank en gaan weer weg. Als een automaat op een treinstation is gezet, dan trekt het waarschijnlijk wel honderden klanten per dag. Daarom is het van cruciaal belang om de machine dagelijks aan te vullen en het geld wat het bevat te incasseren. Dit verkleint de kans op diefstal en als de machine vol zit met snacks, vergroot dat het gemak van de mensen, omdat het dan lijkt alsof er meer keuze is.

Scholen

Op scholen worden ook automaten geplaatst. Dit is eigenlijk een win-win situatie voor ondernemer als wel de scholier. Als een scholier bijvoorbeeld zijn of haar eten of drinken is vergeten, kan deze dat uit de automaat halen, waardoor de ondernemer winst krijgt. Ook hoeft er natuurlijk niemand bij de automaat te staan, waardoor er niemand speciaal voor ingehuurd moet worden, waardoor er nog meer winst gemaakt kan worden.