«- Vorige pagina


Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

automaten keuze automaat maakt stuk zo worden wat bedrijven steeds soorten

Soorten apparaten

Tegenwoordig verschijnen er steeds meer drank en snackautomaten. Ze zijn bijna overal te vinden! Er wordt geld ingegooid, u maakt uw keuze en uw keuze komt zo uit de automaat rollen! Automaten zijn tegen te komen in (sport)scholen, openbare locaties en zelfs sommige fastfoodrestaurants hebben deze in hun pand staan. Het zijn natuurlijk superhandige apparaten, omdat er niemand bij hoeft te zijn, wat het op den duur een stuk goedkoper maakt om een drank of snackautomaat te bezitten.

Er zijn vele verschillende soorten automaten. Zo is voedselketen Febo beroemd geworden met snackautomaten waarbij u uw keuze zo uit de muur kunt halen, wat een stuk sneller werkt dan in de rij staan. Ook hoeft het bedrijf een aantal minder mensen in dienst te nemen om het voedsel af te geven; want dat loopt, als het goed is, automatisch. In de automaten worden warme snacks gelegd, die in de automaat warm gehouden worden.

Een veelgebruikte snackautomaat is er één met allerlei snacks, zoals roze koeken, chocolade en wafels. Deze worden vaak gebruikt op openbare locaties. Datzelfde gebeurt met drankautomaten die cola, sinas en andere frisdrank bevatten.

Een koffieautomaat is nog steeds de meest gangbare soort drankautomaat. Deze worden veelvuldig geplaatst bij bedrijven. Grote of kleine bedrijven, dat maakt niks uit, want vele mensen drinken koffie. Tegenwoordig zijn er ook warme drankautomaten te verkrijgen, die koffie, chocolademelk en heet water kunnen inschenken. Ook deze zijn te vinden op de wat kleinere bedrijven.

Dan is er natuurlijk ook nog de Cup a Soup automaat, wie kent ze niet? Gooi geld in de automaat, maak een keuze en wacht tot de machine de soep naar keuze klaarmaakt. Hetzelfde geldt voor de Ben and Jerry’s Ice cream automaten, die steeds meer verschijnen.

Er is dus een groot aantal verschillende soorten automaten uitgevonden, die het (bedrijfs)leven een stuk gemakkelijker en efficiënter maakt. Het is snel, goedkoop en gemakkelijk in gebruik, indien de klanten genoeg kleingeld bij zich hebben.