«- Vorige pagina


Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

automaten vending automaat bedrijf heeft waar nodig worden zij kopen al

Leveranciers drank en snackautomaten

U heeft de beslissing genomen om een drank of een snackautomaat aan te schaffen. Alleen is het nog onbekend bij wie of waar dat te kopen is. Gelukkig zijn er genoeg leveranciers die automaten op maat verkopen. In dit artikel worden een aantal grote bedrijven beschreven.

Vending
Het bedrijf “Vending” verkoopt diverse automaten. Snoepautomaten, frisdrankautomaten, combiautomaten, et cetera. Vending heeft ook een service, waarbij ze een gratis proefplaatsing verrichten. Tevens biedt Vending minstens drie maanden garantie. De volledige naam van Vending is eigenlijk Vending at Work. Het bedrijf bestaat al sinds 1994, waardoor het bedrijf al ervaring heeft. (http://www.vendingatwork.nl/)

Automaten Centrale
Een bekendere automaatleverancier is Automaten Centrale. Dit is een grotere onderneming dan Vending en deze verkoopt allerlei verschillende automaten. Jukeboxen, tabak automaat, maar natuurlijk ook snack en drankautomaten. Op elk gebied hebben zij een ruime keuze aan automaten. Het bedrijf bestaat al 45 jaar en heeft daardoor een hoop kennis opgedaan. Automaten Centrale kan dan ook deskundige adviezen geven ten aanzien van de verschillende automaten die zij in de verkoop hebben. Het bedrijf is gelokaliseerd in de Achterhoek. (http://automatencentrale.nl/)

Companeo
Companeo is een andere leverancier die snack en drankautomaten levert. Op hun website zijn automaten op maat te bestellen. Er moeten keuzes gemaakt worden, zoals hoeveel personen gebruiken de automaat, wilt u het kopen of met of zonder full service? Afhankelijk van uw keus kan de automaat in een dag, een week of een maand geleverd worden. Zij zijn sinds het jaar 2000 actief in het verkopen van apparaten. (http://www.companeo.nl/tag/snackautomaat-kopen#0)

Waar op letten
Het is handig om te weten waar automaten te verkrijgen zijn, maar wat belangrijker is, is om af te vragen wat precies nodig is. Voor hoeveel personen is het nodig? Is de automaat iedere dag nodig? Als u zich dat hebt afgevraagd, kunt u gericht zoeken naar de juiste automaat. Laat u goed adviseren door de medewerkers om de juiste automaat te kopen.